איך הופכים את הארגון למותג נחשק? איך משתמשים בכלי מדיה הדיגיטלית (פנים וחוץ) והקהילות כדי לייצר אימפקט? איך רותמים את העובדים להיות Co Storytellers?
הקרב המחריף על הטאלנטים, השקיפות של הסושיאל מדיה (אם אתה לא מספר את הסיפור שלך מישהו אחר מספר אותו במקומך) וההשפעה ההולכת וגדלה של התדמית הארגונית על מוטיבציות הקנייה של הצרכנים – העבירו את המיתוג הארגוני ומיתוג המעסיק לראש סדר היום של חברות רבות.
ההבנה כי יש לנהל את הביקוש של המותג הארגוני, בדיוק כפי שמותגים מנהלים ביקושים בעולם המסחרי, הולכת ותופסת מקום. ועמה התפישה כי ישנה משמעות הולכת וגדלה בעיני עובדים, מועמדים, לקוחות ומגוון מחזיקי העניין של הארגון – למהות, לייעוד, למיתולוגיה, לתרבות ולרוח הארגונית.
הקורס יתמקד בכלי חשיבה ויישום לסיפור הארגוני, בעידן דיגיטלי וטכנולוגי מבוסס storytelling.
ייזום וניהול: סיגלית הורן גלפרין, משנה למנכ"ל איגוד השיווק הישראלי
מנהלת מקצועית: אימי עירון, מנכ"לית Likearainbow וליאו ברנט
עורכת ראשית: שלי ניידיץ, סמנכ"לית לקוחות, Likearainbow
מועד חדש יפורסם בהקדם!
בשעות 9:30-12:30 בבצפר (נמל תל אביב)
לפרטים והרשמה ניתן גם לפנות ללימור במייל
לחברי איגוד השיווק הישראלי: ₪1,200 (1,404 כולל מע"מ)
לאחרים: ₪1,400 (1,638 כולל מע"מ) (הרשמה באשראי)
כדי למשוך עובדים לארגונים, וכדי לגרום לעובדים להישאר בהם, חברות עברו למתג את עצמן כמו שהן עושות עם מוצר. בתהליך המיתוג הן שמות דגש על מהות הארגון, הייעוד שלו והרוח הארגונית
מלבד העליה בנחשקות של הארגון בעיני עובדים פוטנציאליים וקיימים, תהליך מיתוג המעסיק עשוי להוביל לתהליכי חשיבה מקיפים בחברה, המובילים ליצירת ערך לא רק לארגון עצמו ולעובדים אלא גם לקהילה הסובבת אותם.
אחד הגורמים העיקריים לעיסוק במיתוג מעסיק בשנים האחרונות הוא הפופולריות של הרשתות החברתיות. הרשתות החברות הפכו למעשה כל עובד בחברה ל"שגריר" שלה – לטוב או לרע. עובד או עובדת שתפישתם את הארגון היא חיובית' תורמים לתפישה של הארגון בצורה האותנטית ביותר ועשויים לסייע להביא אליה עובדים נוספים.